Ющенко таки зустрінеться з коаліцією у понеділок

Четвер, 29 березня 2007, 17:47

Зустріч президента з керівниками фракцій парламенту і спікером Верховної Ради, найімовірніше, відбудеться у понеділок.

Про це сказав перший віце-спікер Адам Мартинюк, пославшись на те, що у п’ятницю буде відсутній голова Верховної Ради Олександр Мороз, який перебуває з офіційним візитом у Пекіні.

"У ході зустрічі ми, я думаю, проведемо розмову з тих питань, які турбують коаліцію і президента. Я переконаний, що ми знайдемо мудрі і правильні рішення", - сказав Мартинюк.

Він також нагадав, що у разі ініціювання Віктором Ющенком консультацій з приводу розпуску парламенту, Верховна Рада збереться на позачергове засідання.

Проте, за його словами, поки недоцільно було б оголошувати таке засідання. Оскільки про консультації щодо розпуску парламенту президент не оголошував.

Коментуючи пропозицію соціаліста Василя Волги про створення комітету із запобігання державному перевороту, Мартинюк сказав, що вона "має право на життя", але він не бачить необхідності в такому рішенні.

"Хтось створює комітет порятунку чогось, хай рятує. Це їхнє моральне право і відповідальність. Не треба нам антиконституційних комітетів", - сказав він.

Як відомо, раніше президент Віктор Ющенко ініціював проведення зустрічі з коаліцією та спікером у п’ятницю.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування