Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко через її комітет уже кличуть за "круглий стіл"

Четвер, 29 березня 2007, 17:52

Національно-демократичний блок "Українська Правиця" закликає Форум національного порятунку термінового обговорити ситуацію, що склалася, у форматі "круглого" столу.

Про це йдеться у відповідному зверненні представників блоку до організаторів та учасників Форуму національного порятунку, поширеному прес-службою НРУ.

"Закликаємо до активного, термінового обговорення ситуації, що склалася, у форматі "круглого" столу з якнайширшим представництвом національно-демократичних сил, включно з непарламентськими партіями та громадськими організаціями!", - сказано у зверненні.

Його автори відзначають "небезпеку розколу країни, узурпації влади антиукраїнською правлячою кризовою коаліцією та утвореного нею урядом, подальшого конституційного та політичного колапсу".

"Ми... підтримуємо наміри партнерів по опозиційній діяльності, щодо об’єднавчих зусиль усіх пропрезидентських сил задля захисту та розбудови демократичної, правової, соціально-справедливої української держави!", - сказано також у зверненні.

Як відомо, до "Української правиці" входять Народний Рух України, Українська народна партія, партія "Собор", Християнська партія та Партія відродження села.

Звернення від цих партій підписали їхні голови: Борис Тарасюк, Юрій Костенко, Анатолій Матвієнко, Микола Поровський та Іван Томич.

Раніше лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляла про відновлення діяльності Комітету національного порятунку.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування