У Мінтрансі вважають, що в опозиції совісті немає

Четвер, 29 березня 2007, 19:06
Міністр транспорту та зв'язку Микола Рудьковський назвав "абсурдними" заяви опозиції щодо участі міністерства у будь-яких політичних акціях.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби міністерства.

"Я розумію, що опозиція має працювати, але треба і совість мати", - зазначає Рудьковський.

Відповідно до повідомлення, міністерство не блокує дороги, а намагається інтенсифікувати рух шляхом будівництва нових доріг, впровадження швидкісного руху, реконструкції стратегічно важливих для держави аеропортів.

"Щодо призначення додаткових поїздів, то, як і повідомлялося раніше, вони призначені для перевезення пасажирів у святкові дні (свято гумору в Одесі, вербна неділя, Великдень). Квитки на них є у вільному продажу в усіх касах Укрзалізниці", - йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні наголошується, що пріоритетна функція Мінтрансзв’язку – "забезпечувати рівні транспортні можливості для всіх громадян незалежно від їх політичних симпатій, місця проживання, громадянської позиції та інших переконань".

Тому, відповідно до повідомлення, міністерство "забезпечуватиме стабільну роботу галузі, навіть якщо це суперечитиме інтересам окремих політичних сил".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування