Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко вимагає від уряду Януковича довідку з психдиспансеру, або з музею

П'ятниця, 30 березня 2007, 12:38

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко заявляє про початок нового "Майдану".

Про це він заявив під час виступу на засіданні комітету національного порятунку .

"Сцена, яка стоїть на тому ж місці, що й два роки тому, є символічною і означає, що ми знову йдемо на Майдан", - заявив Луценко.

Він зазначив, що всі розуміють, що люди втомилися , але "сьогодні ми розраховуємо не лише на силу народу, але й на найнятого нами президента".

Він також звертається до президента з проханням розпустити Верховну Раду.

"Я підпишу такий документ – звернення до президента – бо вірю, що покращити наше життя вже сьогодні може президент, розпустивши ВР", - сказав він.

Також Луценко заявив, що сьогодні всі демократичні сили повинні згуртуватися і висловити свій протест проти діючого уряду, бо "це уряд маразматичних динозаврів".

"Вони, чомусь, коли таке кажеш, дуже ображаються, хоча ніхто з них не має ані довідки з психіатричного диспансеру, ані довідки з палеонтологічного музею", - додав він.

Також, за словами Луценка, це найбільш неефективний уряд з точки зору його соціально-економічних досягнень.

Луценко зазначив, що всі економічні досягнення базуються на тому, що росте ціна металу на лондонській біржі.

"Та я не думаю, що "Микола Янович-да пошлі ви" впливає на лондонську біржу. Тож пишатися нічим", - зазначив він.

Також, за словами Луценка, занепокоєння викликає те, що уряд перетворює правоохоронну систему з одного боку на "каральний меч", а з іншого на "машинку для відбілювання".

При цьому лідер "Народної самооборони" навів приклад екс-губернатора Сумщини Володимира Щербаня, справу проти якого було закрито Генпрокуратурою, але при цьому були здійснені обшуки у помешканні самого Луценка.

Але в цій ситуації Луценко бачить позитивну сторону : "Вони (уряд) нас бояться, бо Кабінет міністрів оточений Україною".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування