Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

По країні йдуть мітинги

П'ятниця, 30 березня 2007, 13:46

У кількох містах України проходять мітинги на підтримку проведення дострокових парламентських виборів.

У Херсоні на центральному майдані міста – площі Свободи, перед будівлею облдержадміністрації та облради проходить мітинг прихильників БЮТ та "Нашої України".

"Мітинг розпочався о дев'ятій годині ранку. На мітингу присутні близько тисячі осіб. Територію навколо учасників акції охороняють 100 правоохоронців", - йдеться у повідомленні прес-служби "Нашої України".

Мітингувальники під прапорами БЮТ та "Нашої України" скандують: "Парламенту ганьба!", "Геть зРаду!", "Регіонам" ганьба!", "Сальдо (міський голова Херсона) та Демьохін (голова облради) геть!".

Напередодні Суворовський райсуд Херсона, задовольнивши позов міського голови Володимира Сальдо, заборонив проведення цього мітингу.

Водночас Чернігівська облорганізація партії "Наша Україна" спільно з обласним осередком "Батьківщина" проводять пікет на Красній площі Чернігова, поблизу приміщення облдержадміністрації.

На центральній площі обласного центру зранку встановлені намети з партійною символікою. Представники "Нашої України" та "Батьківщини" роздають перехожим чернігівцям та гостям міста листівки, які дохідливо та аргументовано розповідають про необхідність розпуску парламенту.

В Івано-Франківську днями відбулося народне віче, ініційоване обласними організаціями партій "Народний союз "Наша Україна" та БЮТ. Гасла віче про розпуск парламенту прийшли підтримати "сотні івано-франківців, а також представники "Пори", КУН та УНП".

У п'ятницю Івано-Франківська облрада прийняла звернення до президента з вимогою достроково розпустити парламент. Таке ж рішення 27 березня прийняла Івано-Франківська міська рада та більшість сільських, районних та міських рад області.

Водночас 29 березня відбулося чергове засідання сесії Мукачівської міськради, на якому "переважною більшістю голосів" прийнято звернення до президента з вимогою припинити повноваження Верховної Ради та призначити позачергові вибори до парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування