Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Форум національної єдності готує Ющенку бомбу

П'ятниця, 30 березня 2007, 14:19

Міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич переконаний, що лідери політичних сил не втягнуть народ у протистояння.

Про це він сказав журналістам на Форумі національної єдності на Європейській площі, відповідаючи на питання, чи має МНС інформацію про можливі провокації, заплановані у суботу.

"Ми готові до будь-якого розвитку сценарію, але я переконаний в тому, що політики не втягнуть народ України в нове протистояння", - сказав Шуфрич.

"Я впевнений, що здоровий глузд переможе, що політики не створять штучне протистояння. Протиріччя, які є між опозицією і владою, вони були завжди і будуть, але вони мають бути в межах порозуміння", - наголосив він.

"Надзвичайних ситуацій не буде, сьогодні буде спілкування з людьми заради об’єднання України", - додав Шуфрич.

Водночас, як повідомив віце-прем’єр Дмитро Табачник, учасники форуму мають намір ухвалити звернення до президента і занести документ до його секретаріату на Банкову.

Однак він не конкретизував, про що саме йтиметься в документі.

Табачник також додав, що коаліція надіслала офіційне запрошення президенту на форум і "буде чекати його тут до останньої хвилини".

У свою чергу, присутня на форумі чемпіонка з художньої гімнастики Лілія Підкопаєва на запитання, чому вона прийшла на цей мітинг відповіла:

"Я вважаю, що треба об’єднатися, помолитися і попросити пробачення один в одного. Наші діти мають рости у сильній, стабільній і ситій країні. Ми маємо об’єднатися і йти вперед".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...