Богатирьова побачила, що Ющенко душею і серцем з коаліцією

П'ятниця, 30 березня 2007, 14:51

Координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова впевнена, що президент Віктор Ющенко підтримає коаліцію в її роботі.

Про це вона сказала зі сцени, встановленої на Європейській площі, де проходить Форум національної єдності.

"Ми переконані, що зможемо обпертися на президента України. Він повинен гарантувати непорушність спільних для всіх цінностей: суверенності, конституційності й громадянських свобод", - сказала вона.

На думку Богатирьової, Ющенко "рішуче і відповідально" підтримав кандидатуру Януковича на посаду прем'єр-міністра, коли "глибоко розчарувався в здатності помаранчевих політичних сил до відповідальної роботи на благо всієї країни".

"Я відчуваю гордість і натхнення, що можу звернутися до вас від імені парламентсько-урядової коаліції і фракції Партії регіонів! Я щаслива, що ми разом із президентом Ющенком, і він буде говорити з нами без посередників!", - заявила вона.

Водночас Богатирьова розкритикувала діяльність лідера опозиції Юлії Тимошенко.

"Її електорат більше не хоче Майдану. Він не бажає її реваншу. Він боїться, що вона знову почне відбирати власність, особисто керувати газовими і нафтовими схемами і ділити країну на "своїх" і "чужих", "помаранчевих з серцем" і всіх інших", - прочитала свою промову вона.

За словами Богатирьової, Тимошенко "несправедливо і безвідповідально намагається схилити президента розпустити працюючий парламент, уряд".

"Вона не вірить у верховенство права – вона вірить тільки собі. Вона не поважає демократію, плюралізм думок. Вона любить тільки себе і змушує всіх служити тільки собі", - сказала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування