Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко розказав, де і з ким спав Ющенко

П'ятниця, 30 березня 2007, 16:52

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко сподівається, що президент Віктор Ющенко уважно слідкуватиме за подіями на Майдані у суботу, оскільки "це надзвичайно важливо для нього".

"Думаю, Віктор Андрійович завтра буде уважно слідкувати за тим, що відбуватиметься на Майдані і уважно чути і виступи політиків, і підтримку людей, які там зберуться. Це надзвичайно важливо для нього. Він глава усієї країни, але з його вікна видно Майдан", - сказав він після зустрічі лідерів об'єднаної опозиції з президентом.

"Майдан потрібен не президенту, а всім нам. Оскільки ми повинні зібратися для захисту демократичних цінностей", - заявив у свою чергу лідер фракції "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко.

Зі свого боку Луценко нагадав одну статтю, в якій, за його словами, говорилося наступне: "Ви можете не вірити Луценку чи Кириленку. Ви можете не любити Тимошенко, але використайте їх як політиків задля свого особистого інтересу".

"Ми кличемо на Майдан не для того, щоб хтось з нас повернувся до влади. Ми кличем до того, щоб людський голос, який вибрав свого депутата, не був перекуплений", - додав він.

На прохання прокоментувати переговори Ющенка та прем'єра Віктора Януковича, Кириленко спитав: "Хто вам сказав, що були переговори Януковича і Ющенка?".

"Як екс-міністр внутрішніх справ можу вас запевнити, що сьогодні вночі Віктор Ющенко спав зі своєю дружиною у своєму будинку", - заявив зі свого боку Луценко.

На переконання лідера БЮТ Юлії Тимошенко, зараз від президента "потрібне політичне мужнє рішення".

"Сьогодні Партія регіонів оголосила війну Україні. Президент з демократичними силами або прийме цей виклик, або піде з поля бою і залишить Україну беззахисною. Тому вважаю, що указ (про розпуск ВР) буде підписано", - заявила вона.

Зі свого боку Луценко висловив переконання, що у суботу на Майдані не буде провокацій: "Якщо завтра Майдан буде Майданом - повним по вінця вільних громадян, які знають про свої права і готові за них боротися".

"Я маю безпосередній контакт із середньою ланкою міліції, які дали гарантії, що не виконають жодного незаконного наказу", - додав він.

"Не ми кинули виклик демократії і народу. Сьогодні ми відповідаємо на кинутий нам виклик. Станом на сьогодні у нас є два варіанти: здатися або прийняти його і разом з людьми перемогти. Я сповідую останній варіант", - заявив Луценко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування