Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Мітингувальники пообіцяли людині Цушка обійтися без кулаків

П'ятниця, 30 березня 2007, 17:17

Представники різних політичних рухів – організаторів масових заходів у Києві запевнили заступника міністра внутрішніх справ Василя Фатхутдінова, що їх пріоритетом є громадський порядок та безпека учасників акцій.

Про це йшлося під час зустрічі заступника міністра з Романом Безсмертним, Анатолієм Семиногою, Василем Горбалем, Миколою Бабієм, Володимиром Філіповим, повідомляє департамент зв'язків з громадськістю МВС.

Організатори мітингів поінформували МВС про відповідні дії, які вже вжиті ними, і про те, яким чином планується не допустити жодних ексцесів та конфліктів у суботу.

Робота для цього, на загальне переконання, проводиться велика, і є всі підстави сподіватися, що результат буде позитивним.

Зі свого боку Фатхутдінов підкреслив, що міліція налаштована по відношенню до учасників акції "миролюбно і діятиме виключно в межах чинного законодавства, причому - незалежно від політичних "кольорів" мітингувальників".

Заступник міністра також попросив нагадати всім про відповідальність, покладену законом на правопорушників, і подякував організаторам масових акцій за співпрацю та взаєморозуміння.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування