Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький просить киян не вірити політикам і не битися

П'ятниця, 30 березня 2007, 19:30

Київський міський голова Леонід Черновецький закликає киян зберігати спокій під час мітингів у Києві і бути дружелюбними до опонентів.

Про це йдеться в заяві мера, поширеній у п’ятницю ввечері.

"Я закликаю всі політичні сили країни до діалогу і круглого столу, який забезпечить спокій Україні і, зокрема киянам, котрі зараз найбільше відчувають існуюче політичне протистояння. Діалог продемонструє, що політичні сили хочуть країні добра", - заявив він.

"Особисто я як людина, яка добре знає кожного з політиків, котрі роблять сьогодні заяви, не можу віддати перевагу нікому доти, доки не побачу бажання вести діалог нормальним політичним шляхом", - додав Черновецький.

Мер Києва вважає, що всі консультації мають проводитися відкрито на чолі з президентом, щоб люди могли зрозуміти про що йде мова і самостійно приймати рішення.

"Я закликаю киян зберігати спокій, а гостей столиці поважати місто і дотримуватись порядку, бути дружелюбними, оскільки істина посередині. Ні в чиїх устах вона не може бути кінцевою інстанцією", - наголосив Черновецький.

Свою заяву він зробив ще й як голова Християнсько-ліберальної партії.

Як відомо, у суботу в Києві мають відбутися мітинги прихильників антикризової коаліції на Європейській площі та опозиції на Майдані.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування