Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розклад київських "майданів" на суботу

П'ятниця, 30 березня 2007, 20:01

У суботу в Києві відбудеться низка акцій політичних партій, присвячених політичній ситуації в Україні.

Так, Партія регіонів і Союз молоді регіонів України організують у Києві на вихідних Форум національного єднання.

Захід буде проводитися щодня з 8 до 22 години зі встановленням стендів відповідного змісту, звукової апаратури, із проведенням діалогів з громадськістю представників партії тощо.

Ці заходи будуть проходити за участю представників Партії регіонів на Майдані Незалежності, Європейській і Михайлівській площах.

На участь в акції заявлено близько 250 тис. осіб.

За участю представників Союзу молоді регіонів України відбудуться заходи на Контрактовій площі, Софійській площі, а також у парку Шевченка й у Маріїнському парку.

Тут планується участь близько 200 тис. осіб.

Водночас столична організація "Батьківщина" заявила про організацію громадських заходів на підтримку демократії в Україні.

Основна частина акції буде проводитися на Майдані Незалежності, де буде встановлена сцена.

Захід почнеться о 17 годині. У цей же час паралельно почнуться акції на Європейській і Софійській площах, де представники "Батьківщини" влаштують депутатські прийоми.

До участі в акції заявлені 20 тис. осіб.

О п'ятій годині вечора у суботу "Народна самооборона" Юрія Луценка, Блок Юлії Тимошенко і "Наша Україна" зберуться в Парку Шевченка, на Софійській і Контрактовій площах, звідти вирушать на Майдан Незалежності.

На 19 годину на Майдані незалежності заплановані виступи лідерів опозиції – Юлії Тимошенко, В’ячеслава Кириленка і Юрія Луценка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування