Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція знає про провокації на мітингах і везе допомогу з регіонів

П'ятниця, 30 березня 2007, 20:40

Міліція просить киян не піддаватись на різні провокації, які можливо виникнуть під час мітингів у суботу в Києві і при виникненні масових безладь виконувати вказівки міліції.

Про це заявив начальник головного управління МВС України в Києві Олексій Крикун в ефірі каналу НТН.

"Дійсно, на сьогоднішній день ситуація в Києві складна. Складна ще з урахуванням того, що за останній час це ви знаєте і знають мешканці Києва, скоєні ряд резонансних злочинів. У тому числі останнє – це вбивство Курочкіна", - повідомив Крикун.

"З урахуванням того, що до Київської адміністрації звернулися 18 представників різних політичних партій з приводу проведення масових заходів в центрі Києва, заявка була подана десь на 500 учасників, київська міліція біля 6 000 тисяч чоловік буде задіювати органи в охороні громадського порядку", - додав він.

За словами Крикуна, міліція має інформацію про можливі провокації, і у зв’язку з цим він звернувся до Міністерства внутрішніх справ щодо виділення додаткових сил і засобів з областей.

На сьогоднішній день, залучається додатково до охорони громадського порядку близько тисячі осіб з інших областей.

Також начальник головного управління МВС попередив, що керівництво київської міської адміністрації дозволило МВС, в разі необхідності, обмежити рух транспорту в центрі міста.

Водночас Крикун не міг сказати, на які зони буде завтра розділена центральна частина столиці у зв’язку з проведенням цих акцій.

"У зв’язку з тим, що вчора у київській адміністрації була нарада представників всіх політичних партій, вони намагалися домовитися, щоб вони проводили свої заходи в різних місцях. Але, на жаль, не домовились. Київська міська організація, як мені відомо, звернулася до суду. О другій годині розпочався суд з розгляду цього питання. Яке буде рішення, таке ми і будемо виконувати згідно рішення суду", - повідомив Крикун.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...