Тимошенко пропонує зробити з Януковичем те, що роблять з терористами

П'ятниця, 30 березня 2007, 21:46

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає людей вийти у суботу на Майдан, щоб показати рівень підтримки ідеї дострокових виборів.

Про це вона заявила в ефірі 5 каналу.

"Одна людина, яка прийде на Майдан, це плюс один шанс, що майдан вплине і парламент буде розпущено", - наголосила Тимошенко.

"Тому що сьогодні збирався майдан національної єдності і за даними МВС, яке ще не запродане через Цушка в регіони, чітко поставило цифру – 2,8 тисяч людей. Це значить, що нація не хоче єднатись з мафією", - заявила вона.

Водночас Тимошенко закликала президента стати гарантом Конституції й захисником демократії.

"Ми стоїмо в один крок від втрати державної незалежності, розгул злочинності, коли людей вже на вулицях відстрілюють, на всіх світових рівнях заявляють, що в Україні почалася епідемія корупції. Сьогодні ми отримали не кучмізм, а кучмізм у десятій ступені", - наголосила лідер БЮТ.

Тимошенко також наголосила, що "в світі ніколи не ведуть в переговори з терористами, а літак Україна зараз захопили терористи".

На питання, чи проситиме вона в суботу людей залишитися на Майдані, Тимошенко заявила, що просить людей прийти лише на 2 години і засвідчити своє ставлення до розпуску парламенту.

"Цього буде достатньо, щоб президент переконався, що в нього є суспільна підтримка для рішучих дій", - запевнила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування