Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддя вирішив, що заважав Ющенку розпускати Раду

Субота, 31 березня 2007, 08:09

Екс-голова Печерського районного суду Києва Володимир Колесниченко пов'язує скасування указу про своє призначення на цю посаду з підготовкою президентом указу про розпуск парламенту.

"Я вважаю, що моє звільнення сталося саме тому, що готується указ президента про розпуск парламенту і що ці дії президента, вірогідно, будуть оскаржені до Печерського суду", - заявив він у п’ятницю ввечері в ефірі каналу ICTV.

Колесниченко вважає своє звільнення "кроком до того, щоб нейтралізувати діяльність судової гілки влади, нейтралізувати Печерський суд, який, в силу свого розташування, повинен розглядати всі позови, пов’язані з діяльністю органів державного управління, в тому числі й діяльністю президента".

"Я вважаю, що моє звільнення є одним із чергових кроків президента в напрямку узурпації влади, і що його указ носить чисто замовний політичний характер", - підкреслив Колесниченко.

Як повідомлялося, у п’ятницю президент Віктор Ющенко скасував указ від 21 червня 2005 року про призначення Колесниченка головою Печерського районного суду міста Києва з метою перевірки всіх обставин його призначення та у зв`язку зі зверненням з цього приводу голови Верховного Суду України та народних депутатів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...