Фан-клуб Януковича пише Ющенку листа

Субота, 31 березня 2007, 14:29

Учасники організованого в Києві парламентською коаліцією Форуму національної єдності збирають підписи під зверненням до президента Віктора Ющенка.

"Ми закликаємо вас рішуче покласти кінець розбрату і конфронтації, будь-яким намірам "горе-керівників" опозиції розколоти суспільство, кинути людей на барикади, у пащу громадянської війни, якій не буде кінця", - говориться у зверненні.

"Ми вважаємо, що діючий уряд на чолі з Віктором Януковичем - це саме та команда, яка у стані навести порядок у країні, домогтися реальних змін на краще, забезпечити той довгоочікуваний прорив, який виведе Україну до визнаних параметрів цивілізованого життя", - заявляють учасники Форуму.

"Ми закликаємо вас, Віктор Андрійович, як президента - вищого гаранта Конституції - зробити все від вас залежне, щоб мир і згода запанували назавжди на українській землі. Ми вимагаємо, щоб були припинені деструктивні дії політиків-авантюристів, політиків-банкрутів, що ведуть суспільство до безодні, до риси, за якої Україна назавжди втратить свій шанс стати нормальною гідною країною", - говориться в документі.

"Але, якщо і далі буде продовжуватися подальше загострення напруги і потакання беззаконності й авантюризмові, це приведе до трагічного для всіх наслідків. І на вас назавжди ляже вага відповідальності за невиконані зобов'язання, за зраду Конституції і власного народу... Вибір - за вами!", - підкреслюється у зверненні.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News