Коаліція влаштувала по Україні свої майдани

Субота, 31 березня 2007, 17:39

У Донецьку, Дніпропетровську і Харкові в суботу пройшли мітинги на підтримку парламентської коаліції й уряду Віктора Януковича.

Як повідомляє "Остров", на мітинг у Донецьку зібралося близько 2,5-3 тисяч чоловік. Мітингуючі тримали в руках партійні прапори членів антикризової коаліції: Партії регіонів, СПУ і КПУ.

На мітингу виступили голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк і мер Донецька Олександр Лук'янченко.

Виступаючі запевнили присутніх, що для проведення позачергових виборів до Верховної Ради немає ніяких підстав, а їхнє проведення важким тягарем ляже на плечі трудящих Донбасу.

На мітингу була прийнята резолюція на підтримку парламентської коаліції і Кабінету міністрів. "Сьогодні Україні як ніколи потрібна політична стабільність і національна єдність", - підкреслюється в резолюції.

У той же час, як передає "Інтерфакс-Україна", на мітинг у Харкові зібралося за даними правоохоронних органів близько 4 тис. чоловік.

Мітинг пройшов перед будинком Оперного театру під прапорами Партії регіонів, Партії промисловців і підприємців України, Соцпартії, Компартії, а також прапорами "Російського блоку", Союзу радянських офіцерів і громадських організацій "Слобожанський вибір" і "Разом уперед".

Виступаючі засудили спроби проведення дострокових виборів до українського парламенту.

Мітинг прийняв резолюцію, у якій засуджуються "будь-які спроби дестабілізувати" соціально-політичну обстановку в країні й містяться вимоги до всіх політичних сил дотримуватися Конституції і законів України.

Разом з тим, на мітингу у Дніпропетровську зібралося близько 500 учасників. Як передає 5 канал, мітингуючі засудили масові акції протесту, що проходять у Києві, і закликали парламент, президента і уряд до взаємодії.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News