Кириленко лякає, що виборів більше не буде

Субота, 31 березня 2007, 19:38

Лідер "Народного союзу "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко заявляє, що якщо не розпустити нинішній парламент, то у 2011 році – році наступних виборів до Верховної Ради, виборів як таких не буде.

Про це він сказав під час виступу зі сцени на Майдані Незалежності, де проходить мітинг об'єднаної опозиції.

"Спираючись на думку людей, і всіх, хто небайдужих, ми повинні забезпечити розпуск парламенту, і іншого виходу немає", - заявив Кириленко.

"Якщо ми цього не зробимо, то у 2011 році ніяких виборів вже не буде. У кожній області, у кожному окрузі Партія регіонів візьме 101% і скажуть, що так і було", - додав він.

За словами Кириленка, на той момент вже не буде Конституції з обранням народного президента, "ми будемо говорити про те, як зберегти територіальну цілісність країни".

Він додав, що у тому парламенті засідатимуть "агенти іноземної держави і представники олігархів", а про статус української мови вже не буде ніяких розмов.

Кириленко нагадав про створення коаліції національної єдності. "Хто дозволив представникам одного клану приватизовувати слова "національна єдність", - запитав він.

За його словами, представники більшості можуть просто за гроші перетягувати депутатів – "троянських конів". "Ці коні мають поскакати додому", - заявив депутат.

Кириленко висловив переконання, що президент "прийме те рішення, про яке його просить все більша кількість громадян". "Вже є всі політико-правові підстави, щоб розпустити Верховну Раду і вільно дихнути у власній країні", - додав він.

"Ми переконані, що зараз настав момент істини. На цій сцені сьогодні стоять Юлія Тимошенко, Юрій Луценко, "Наша Україна" і всі демократичні сили. Ми готові до чесної боротьби", - додав депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування