У Цушка бояться, що провокатори перетворяться на міліціонерів

Вівторок, 10 квітня 2007, 08:19

Міліція Києва просить учасників масових заходів у вівторок дотримуватися чинного законодавства і не піддаватися на можливі провокації.

Як повідомляє центр зв’язків із громадськістю ГУМВС у Києві, наразі перевіряється інформація про можливі дії, спрямовані на дестабілізацію ситуації у столиці та дискредитацію співробітників міліції в очах населення.

"Провокатори можуть використати формений одяг співробітників міліції та активно застосовувати всілякі методи збурення суспільної думки, включаючи заходи фізичного впливу стосовно учасників масових акцій", - цитує повідомлення УНІАН.

Водночас ЦГЗ заявляє, що "працівники міліції діятимуть виключно в межах повноважень", визначених Конституцією та законом про міліцію.

Як запевняє столичний главк, криміногенна ситуація в Києві повністю контролюється і міліція Києва готова "протистояти злочинним проявам". На охороні громадського порядку задіяно 6 тисяч осіб з особового складу та 1 тисяча з резерву МВС із різних регіонів України.

У заявках, поданих до Київської міськдержадміністрації на проведення мітингів на підтримку указу президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради та проти нього, зазначено близько 750 тисяч осіб.

Столична міліція радить 10 квітня обмежити своє пересування в тих місцях, де об’єднана опозиція та коаліція проводитимуть свої акції: Майдан Незалежності, площі Арсенальна, Бессарабська, Європейська, Поштова, Контрактова, Софійська, Михайлівська та Льва Толстого, вулиці Хрещатик, Жилянська, Грушевського, Банкова та Різницька.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування