Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі зробили Ющенку останнє китайське попередження

Вівторок, 10 квітня 2007, 11:14

Закони, прийняті Верховною Радою цього тижня, через 15 днів будуть підписані спікером Верховної Ради.

Про це сказав "Українській правді" в кулуарах ВР у вівторок депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл.

"Якщо він (президент) не підписуватиме закони, він зайвий раз створює для себе міну сповільненої дії. Проходить відповідний термін, 15 днів, і закони будуть вводитись в дію за підписом голови ВР", - зазначив він.

При цьому Чорновіл висловив переконання, що указ президента про дострокові вибори буде скасований "чи після рішення КС, чи коли президент сам зрозуміє, що зайшов не в той напрямок" і тоді всі ухвалені закони вже будуть діючими і їх вже виконуватиме Кабінет міністрів.

"Ми, слава Богу, поки що не йдемо на конфронтацію і голосуємо лише закони соціального контексту. Якщо це (протистояння) триватиме далі, не виключено, що в якийсь прекрасний момент, ВР перейде до прийняття законів, які серйозно міняють ситуацію в державі. Поки що ми утримуємось від голосування по закону про президента та РНБО, але ж всьому є межа", - зазначив він.

На питання, чи має він інформацію про ймовірні компроміси, про які домовились президент та прем’єр, Чорновіл сказав, що нічого про це не знає, але зазначив, що "постійний контакт все-таки існує в телефонному режимі".

За його словами, пропозиція коаліції полягає в тому, щоб "виходити з тупика шляхом переговорів, не дотягуючи до рішення КС".

"Президент повинен розуміти, що рішення на його користь навряд чи може бути", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування