Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Росії вміють читати Контистуцію краще за Ющенка

Вівторок, 10 квітня 2007, 11:27

Спікер Державної Думи Росії Борис Гризлов охарактеризував указ президента Віктора Ющенка про розпуск парламенту як "попрання демократії" в Україні.

"Ми вважаємо неконституційним указ президента про розпуск парламенту, неприпустимим вважаємо і введення надзвичайного стану в країні", - заявив він журналістам у вівторок.

Гризлов повідомив, що в понеділок він обговорив зі спікером Верховної Ради Олександром Морозом підтримку, яку здатна зробити зі свого боку Держдума.

За його словами, "була досягнута домовленість зі спікером Верховної Ради про взаємодію, у тому числі й у рамках публічних заяв, відбудеться і поїздка делегації Держдуми в Україну", повідомляє "РИА Новости".

Як заявив Гризлов, делегація Держдуми в найближчі дні може направитися в Україну, щоб у якості офіційних представників брати участь як посередники й спостерігачі для розв’язання політичної кризи в країні.

Як відомо, 2 квітня Ющенко підписав указ про розпуск Верховної Ради і призначив дострокові вибори на 27 травня.

У понеділок, 9 квітня, Верховна Рада звернулася до офіційних осіб іноземних держав і міжнародних інституцій із проханням направити в Україну офіційних представників для спостереження за розвитком подій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...