Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ вважає, що "регіони" фальсифікували слова Вольвенд

Вівторок, 10 квітня 2007, 12:13

Представник БЮТ Святослав Олійник заявляє, що Партія регіонів подала слова співдоповідача моніторингового комітету ПАРЄ Ренате Вольвенд у перекрученому вигляді.

Так Олійник прокоментував інформацію прес-служби Партії регіонів з посиланням на газету "2000" про те, що, на думку Вольвенд, президент не мав достатніх юридичних підстав для розпуску парламенту, передає прес-служба БЮТ.

Олійник вважає, що зазначена інформація подана "у кращих традиціях чорних інформаційних технологій, коли інформація першоджерела свідомо перекручується з метою дезінформації суспільства".

Він звертає увагу, що на інтернет-сторінці газети "2000", на яку посилається прес-служба Партії регіонів, на питання про юридичну оцінку указу, Вольванд стверджено заявила, що "вона ще не мала можливості ознайомитися з текстом указу президента і тим більше з точним його перекладом, проте викладає свої висновки у формі припущення на підставі чуток та інформації з преси".

Депутат наголосив, що у будь-якому разі подача у перекрученому вигляді навіть тієї інформації, що є на сайті газети "2000", яскраво свідчить про те, що представники Партії регіонів повертаються до традиції дезінформування населення і впливу на масову свідомість через поширення у ЗМІ недостовірної та вирваної з контексту інформації.

"Зазначені дії спрямовані на досягнення тієї ж самої мети, що і у 2004 році – перешкоджання вільному волевиявленню", - підкреслив Олійник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування