Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко дав депутатам свою мобілку і пустить до танків

Вівторок, 10 квітня 2007, 12:48

Керівництво Міністерства оборони полегшить процедуру відвідування народними депутатами підрозділів Збройних Сил.

Таке рішення було ухвалене після зустрічі глави оборонного відомства Анатолія Гриценка з представниками комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, повідомляє прес-служба міністерства.

Під час цієї зустрічі Анатолій Гриценко наголосив, що всі військові частини Збройних Сил України знаходяться у стані постійної готовності і "жодна з них у стан підвищеної не переводилася".

"Зараз підстав для цього немає і робити цього не планується, - зазначив міністр оборони.

Він також підкреслив, що рішенням президента налагоджено систему інформування оперативної групи на чолі із секретарем Ради національної безпеки і оборони Віталієм Гайдуком про події, які відбуваються в усіх силових структурах.

За аналогічним рішенням прем’єр-міністра, подібна робота здійснюється віце-прем’єр-міністром Володимиром Радченком.

Щоденно вони отримують повну інформацію від "силовиків" і доводять її до керівництва секретаріату президента, уряду та Верховної Ради.

На прохання народних депутатів побувати в деяких військових частинах Збройних Сил, звідки теоретично можуть надходити сигнали про дії, які суперечать чинному законодавству та наказам вищого керівництва оборонного відомства, Гриценко запропонував полегшити процедуру відвідання підрозділів шляхом завчасної передачі списку військових частин для безперешкодного пропуску на їх територію.

Окрім цього, міністр оборони запевнив народних депутатів, що в разі надходження відповідного запиту, він буде розглянутий негайно і без затягування в часі.

Для більш оперативного зв’язку у вирішенні нагальних питань Анатолій Гриценко дав кожному з народних депутатів номер свого особистого мобільного телефону.

Учасники зустрічі також погодилися на безконфліктне вирішення питань, зокрема, нерозповсюдження неправдивої і неперевіреної інформації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування