Богатирьова розставляє коаліціантам "акценти"

Вівторок, 10 квітня 2007, 12:49

Координатор парламентської більшості, лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова та лідер Компартії Петро Симоненко прибули на Майдан Незалежності в Києві.

Очікується, що вони виступлять перед учасниками мітингу прихильників коаліції і розкажуть про розвиток політичної ситуації в останні дні і "своє бачення шляхів виходу з положення, що склалося", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

За словами організаторів, на Майдані Незалежності в Києві у вівторок знаходиться близько 60 тисяч прихильників Партії регіонів, Комуністичної і Соціалістичної партій. Міліція поки не повідомляє свою оцінку кількості учасників акції.

Прихильники коаліції зайняли центральну частину Майдану, на якому перекрито рух автотранспорту. У наметовому містечку очікується виступ народних депутатів. В даний момент із великої сцени грає музика.

Водночас, біля тисячі "коаліціантів" пікетують будинок Служби безпеки України по вулиці Владимирській 33.

Пікетувальники тримають прапори Партії регіонів і Соцпартії, скандуючи "Народ і СБУ – єдині!".

Половина пікетувальників стоїть поблизу будинку СБУ, половина – на тротуарі з іншого боку вулиці, учасники акції не перепиняють проїзну частину. На проїзній частині стоїть машина з гучномовцем.

Виступаючі на пікеті закликають СБУ не підкорятися "злочинним наказам" і протестують проти розпуску Верховної Ради.

Також у планах демонстрантів – походи колонами до будинків ЦВК, Конституційного Суду, можливо, секретаріату президента.

Як повідомили в міліції, охорону порядку на Майдані Незалежності забезпечують 700 співробітників міліції з урахуванням слідчо-оперативних груп і груп документування.

"Інтерфакс-Україна", "Обком"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News