Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ визначився з першою п'ятіркою?

Середа, 11 квітня 2007, 09:25

Блок Юлії Тимошенко уже визначився з основною частиною списку кандидатів у депутати від БЮТ на парламентські вибори.

Про це в середу повідомляє "Дело" з посиланням на джерело, близьке до БЮТ.

У список БЮТ увійдуть представники трьох партій: "Батьківщини", партії "Реформи і порядок" та Української соціал-демократичної партії.

За даними видання, головні зміни відбудуться в першій п'ятірці списку. Крім самої Юлії Тимошенко, Олександра Турчинова і Миколи Томенка, у п'ятірці виявляться лідер ПРП Віктор Пинзеник, а також колишній соціаліст Йосип Вінський.

"Пинзеник розраховує, що в першу десятку ввійде також його заступник Володимир Бондаренко, однак остаточне рішення з цього приводу не прийнято", - зазначило джерело.

Сам Бондаренко вважає цілком логічним, щоб у десятці були представлені по 2 представники від союзних "Батьківщині" фракцій.

На думку члена БЮТ Сергія Терьохіна, кількість українських соціал-демократів у списку БЮТ не зміниться.

"Усі члени УСДП, які не перейшли на бік коаліції, будуть представлені у прохідній частині списку. Однак на більше партії розраховувати не варто", - відзначив він.

Як відомо, за результатами виборів 2006 року УСДП була представлена в парламенті 7 депутатами.

Приблизно стільки ж місць, з огляду на співвідношення кількості голосів, набраних БЮТ і ПРП на виборах-2006, Тимошенко має намір надати партії "Реформи і порядок".

У 2006 році в першу 5-ку БЮТ, окрім Тимошенко, Турчинова й Томенка, увійшли Василь Онопенко (УСДП) та безпартійний Андрій Шевченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування