Янукович звинуватив опозицію у зірванні домовленостей з Ющенком

Середа, 11 квітня 2007, 10:42

Прем’єр Віктор Янукович заявляє, що політична криза в Україні дедалі загострюється.

"Ситуація, яка складається в Україні, не покращується, вона тільки погіршується", - сказав Янукович, відкриваючи засідання уряду в середу.

За його словами, напередодні він домовився з президентом про проведення зустрічі глави держави з керівниками парламентських фракцій для досягнення домовленостей щодо виходу з кризи.

За словами Януковича, "один з пунктів цих домовленостей був пункт про призупинення указу президента".

Янукович додав, що ця зустріч не відбулася, оскільки на неї не з'явилися представники опозиції, хоча президент, за словами Януковича, запевнив його в тому, що вони будуть присутні.

"Вчора під час зустрічі з президентом у мене з'явилася надія, що рух піде на зниження напруги. Я почув від нього деякі пропозиції", - сказав він.

Водночас, за словами Януковича, у зв’язку з неявкою опозиції на зустріч, "відповіді на питання щодо виходу з кризи, безумовно не знайшлося".

Також Янукович зазначив, що в будь-якому разі дочекається рішення Конституційного Суду.

"Ми будемо молити Бога дати нам терпіння, ми дочекаємося рішення Конституційного Суду і будемо діяти виключно в правовому полі. Ми ні в якому разі не повинні повторювати шлях тих політиків, які називають себе демократами, а роблять навпаки", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування