Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко звинуватив у тиску на КС Януковича?

Середа, 11 квітня 2007, 11:57

"Наша Україна" звернулася до президента, Служби безпеки та Генеральної прокуратури з проханням розслідувати заяви п`ятьох суддів Конституційного Суду про тиск.

Про це в середу журналістам біля Конституційного Суду заявив лідер "Нашої України" В`ячеслав Кириленко, повідомляє УНІАН.

"Ми звернулися до президента, СБУ, Генпрокуратури з тим, щоб вони розслідували заяви суддів Конституційного Суду про тиск, який чиниться на них".

Водночас, Кириленко зауважив, що в "Нашій Україні" переконані, що відповідальність за тиск на КСУ повинні нести особи, які не виконують указ президента про розпуск парламенту.

По завершенні своєї розмови з журналістами, Кириленко на чолі майже 1,5 тис. колони прихильників "Нашої України" пройшов повз будинок КСУ і колона знову попрямувала до Європейської площі, звідки була розпочата піша хода в рамках акції "Чесний суд – чесні вибори".

Колона прихильників "Нашої України" проходила поруч з прихильниками коаліції, які у кількості до 300 осіб пікетують КСУ. Обидві колони були відділені одна від одної шеренгами співробітників міліції.

Прихильники обох політичних сил ("Нашої України" і Партії регіонів) зустрічали один одного вигуками на підтримку своїх лідерів.

Як відомо, Кабінет міністрів не виконав указу президента, що закріпив рішення РНБО, згідно з яким до 7 квітня уряд мав виділити кошти на проведення дострокових виборів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування