Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Калашніков лякає, що "орли Гриценка" захоплять Януковича з кортежем і вивезуть у ліс

Четвер, 12 квітня 2007, 10:55

Депутат від Партії регіонів Олег Калашніков заявляє, що бойові підрозділи Міноборони готуються здійснити захоплення членів коаліції й уряду, включаючи прем'єра Віктора Януковича.

"Сьогодні найбільш елітні частини збройних сил приведені в бойову готовність. Як мінімум 3 бойові групи в складі 100, 150 і 180 осіб мобілізовані і готові виконувати задачі по захопленню Кабінету міністрів, Верховної Ради, здійснювати арешт депутатів, членів коаліції, членів уряду, а також готові здійснювати арешти на робочих місцях", - сказав Калашніков з трибуни Верховної Ради в четвер.

"Дані сьогодні підтверджуються тим, що ці групи провели тренування і мають макети, розсадження депутатів у робочих кабінетах. Найстрашніше, що вони готові здійснити захоплення прем'єр-міністра України і кортежу, що його супроводжує!", - додав він.

Калашніков також відзначив, що за його інформацією "вже підготовлені місця, куди будуть інтернуватися арештовані члени коаліції й уряду".

"3 бойові підрозділи готові здійснити державний переворот і неконституційне захоплення влади", - заявив він.

Як відомо, раніше міністр оборони Анатолій Гриценко заявив, що дав доручення Головній військовій інспекції Міноборони не підвищувати ступінь бойової готовності військових частин.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...