Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Гриценка чешуться руки позбавити Калашнікова звання

Четвер, 12 квітня 2007, 13:26

Міністр оборони Анатолій Гриценко називає провокаційними заяви члена фракції Партії регіонів Олега Калашнікова про підготовку військового перевороту в країні.

Про це він заявив під час візиту до Херсонської області, повідомляють Українські новини.

"Він (Калашніков) уже не раз робив провокаційні заяви про те, що в Україні готується військовий переворот і про те, що підрозділи Міністерства оборони намагаються когось заарештувати. Це маячня сивої кобили!", - заявив Гриценко.

Він також повідомив, що йому дуже соромно за те, що людина, яка має військове звання (офіцера запасу), робить такі провокаційні заяви.

"Якби міністр оборони мав право позбавляти його військового звання, я це зробив би за одну хвилину", - сказав міністр.

На думку Гриценка, Калашнікова необхідно позбавити депутатських повноважень. Також він пропонує Партії регіонів позбавити Калашнікова статусу депутата.

"Ще після того, як він повівся з журналістом - це не було зроблено, але зараз прийшов такий час", - заявив Гриценко.

Він також зазначив, що якщо депутати не позбавлять Калашнікова депутатських повноважень, то він візьме на себе відповідальність і не підпустить Калашнікова навіть на відстань кілометра до військовослужбовця.

Як відомо, Калашніков заявляє про підготовку плану захоплення підрозділами Збройних Сил членів коаліції й уряду.

Калашніков проінформував депутатів Верховної Ради про те, що зараз як мінімум три бойові групи з найбільш елітних частин Збройних Сил переведені в бойову готовність.

За даними депутата, ці групи готові здійснити захоплення прем'єр-міністра Віктора Януковича й кортежу, який його супроводжує.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування