Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не піде на шантаж Януковича

Четвер, 12 квітня 2007, 14:19

Президент Віктор Ющенко вважає заяви прем’єра Віктора Януковича та членів коаліції про проведення дострокових виборів парламенту разом з президентськими шантажем.

"Я ні на які шантажі не піду. Я чесний громадянин і виконую обов’язок президента в рамках чинної Конституції", - сказав Ющенко на прес-конференції у четвер, коментуючи заяви лідерів коаліції про можливість дострокових президентських виборів.

"Конституція передбачає обставини проведення дострокових виборів (президента). Це смерть президента. Дякую Богові, він живий. Це стан його здоров’я. Дякувати Богові, він в мене такий, що дозволяє повнокровно виконувати свої функції. Це відставка, в яку я не подавав і не подам. І четверте – це імпічмент за зраду інтересів країни. Я інтересів країни не зраджую. Давайте мухи відділимо від котлет", - додав він.

Ющенко зазначив, що розпуску парламенту передувало порушення з його боку конституційних норм, тоді як президентом вони не були порушені.

"Усе решта – це теорія, шантаж, емоції. Це ще раз проілюструвати: якщо не я, то ця країна не матиме перспектив і завтра сонце буде сходити не на Сході, а на Заході. Я б не приділяв сьогодні великої уваги емоційним заявам", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування