Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку не подобаються ігри Януковича і коаліції

Четвер, 12 квітня 2007, 14:36

Президент Віктор Ющенко заявляє, що завжди стоятиме на боці демократичних сил, але наголошує, що президент не є опозицією.

"Президент - не опозиція", - сказав він на прес-конференції, відповідаючи на питання, чи можна буде його побачити на сцені у складі команди 2004 року і "з тим же настроєм".

"Я розумію, що переді мною знаходяться дві сили, які по багатьох питаннях мають протилежності", - зазначив президент.

Реклама:

"Уся складність моєї функції полягає в тому, що це не просто арифметичне представлення цих сил, за ними стоїть така ж нація", - додав він.

Ющенко сказав, що не в його правилах "розігрувати гру "стінка на стінку". "Але, на жаль, гра "стінка на стінку" розігрується як правила поведінки, перш за все, чинною владою", - зазначив він.

Президент заявив, що сьогодні у нього "немає переконання, що чинна влада хоче діалогу, що вона відчуває політичну потребу у такому діалозі". Він додав, що вона його "ігнорує, іде шабаш, узурпація влади".

ВІДЕО ДНЯ

"Як президент, я буду робити все для того, щоб ми мали політичні сили, які були б провідниками для нації", - зазначив Ющенко, додавши, що його симпатії як демократа будуть "виключно на стороні демократичних сил".

"Я всіляко буду підтримувати демократичні процеси і ті сили, які будуть стояти за демократизацію в державі", - сказав президент.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...