Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" погрожує судді КС прокуратурою та СБУ

Четвер, 12 квітня 2007, 14:45

"Наша Україна" звернеться до прокуратури та СБУ, якщо суддя Конституційного Суду Сюзанна Станік, яка є доповідачем КС по поданню щодо указу про розпуск парламенту, не спростує інформацію про отримання хабара у вигляді квартир у центрі Києва.

Про це на прес-конференції заявив депутат "Нашої України" Руслан Князевич, повідомляє УНІАН.

За словами Князевича, в четвер вранці інтернет-видання "Реальна політика" поширило інформацію про те, що нібито Станік отримала у дарунок дві квартири у Києві за адресою: Нестерівський провулок, 6.

Зокрема, у повідомленні, до якого апелює депутат, йдеться про контакти, які, за твердженням сайту, перед цим мали місце "між заступником міністра Кабінету міністрів Оленою Лукаш та заступником голови Конституційного Суду Сюзанною Станік".

"28 березня 2007 року приватний нотаріус Сотникова посвідчила договір дарування. Відповідно до цього договору, Оксана Федорівна Антоненко "подарувала" Сюзанні Романівні Станік дві квартири (№27-28) за адресою Нестерівський провулок, 6.... Ріелтори оцінюють сукупну вартість новопридбаних для Станік квартир у 2 мільйони доларів", - сказав депутат, цитуючи інформацію, поширену сайтом "Реальна політика".

Він продемонстрував роздруківку з інтернет-видання "Реальна політика", яке оприлюднило розшифровку нібито розмови Станік із заступником міністра Кабінету міністрів Лукаш.

За словами Князевича, "Наша Україна" не вірить у достовірність цієї інформації, але, враховуючи суспільну увагу до Конституційного Суду, просить Станік позиватись до цього сайту і спростувати цю інформацію.

Якщо вона цього не зробить, "Наша Україна" "залишає за собою право негайно звернутися до прокуратури і СБУ, оскільки в разі якщо вони (звинувачення) підтвердяться, це ставить під сумнів дії і рішення судді - доповідача КС (по конституційному поданню щодо указу президента про розпуск парламенту)", зазначив Князевич.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...