Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Ющенку набридло бачити Януковича. Він написав йому листа

П'ятниця, 13 квітня 2007, 15:57

Президент Віктор Ющенко вимагає від прем'єра Віктора Януковича негайного врегулювання питання економічно необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це йдеться в листі президента до прем'єра Віктора Януковича.

Ющенко зазначає, що на виконання його указу уряд мав удосконалити протягом першого кварталу 2007 року нормативно-правові акти, які регулюють формування цін на ЖКП, визначивши граничний рівень рентабельності житлово-комунальних послуг, адміністративних витрат при формуванні тарифів на ці послуги, нормативів втрат ресурсів при виробництві, транспортуванні та постачанні послуг.

"Однак зазначені зміни до цього часу не внесені", - сказано у листі, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко просить особистого втручання Януковича "з метою забезпечення належного виконання" свого указу щодо регулювання тарифів на ЖКП.

Також президент вимагає удосконалення системи управління у сфері тарифоутворення, зокрема, шляхом утворення незалежних регулюючих комісій, проведення в обов'язковому порядку на місцевому рівні громадських слухань щодо тарифів на ЖКП, врегулювання на законодавчому рівні питання стосовно визначення рівня тарифів, які надаються підприємствами спільної власності територіальних громад та у випадках надання послуг іншій територіальній громаді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування