Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міцні нерви Лавриновича не реагують на піар і пропаганду БЮТ

П'ятниця, 13 квітня 2007, 21:36

Міністр юстиції Олександр Лавринович назвав інформацію депутатів від БЮТ про порушення щодо нього кримінальної справи "пропагандистським матеріалом".

"Це є пропагандистським матеріалом", - заявив він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю, відзначивши, що вже не перший раз БЮТ організовує подібні інсинуації.

"У мене досить міцні нерви. На мене таке не впливає. Нехай забавляються", - сказав міністр, відповідаючи на питання про те, чи має він намір у судовому порядку захищати честь і гідність.

При цьому він додав, що не збирається подавати позов, тому що не хоче "робити піар БЮТу".

У Генеральній прокуратурі і прокуратурі Києва також спростовують інформацію про справу проти Лавриновича.

Як повідомляє УНІАН, заступник генпрокурора Ренат Кузьмін на прохання прокоментувати цю інформацію, відповів: "Яку справу? Хто порушив? Мені про це нічого невідомо".

У свою чергу, прокурор м. Києва Євген Блажівский на те ж саме питання відповів, що ніякі матеріали щодо міністра юстиції Лавриновича в прокуратуру Києва не надходили. "Це якісь вигадки", - додав він.

У той же час у Блоці Юлії Тимошенко наполягають, що прокуратура міста Києва порушила кримінальну справу проти міністра юстиції Олександра Лавриновича.

"Я думаю, що він найближчим часом буде мати таку постанову на руках і, відповідно, буде давати інші коментарі", - сказав депутат від БЮТ Валерій Писаренко.

Писаренко повідомив, що за зверненням групи народних депутатів від БЮТ прокуратура Києва порушила кримінальну справу за ч. 2 статті 157 і ст.344 Кримінального кодексу.

За його словами, ці статті регулюють питання накладення відповідальності на особу, що втручається в діяльність державного діяча, у даному випадку - президента, а ст.157 стосується порушення виборчих прав громадян. Відповідне рішення є в депутатів БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування