Деркач "поза політикою" готується до надзвичайного стану

Субота, 14 квітня 2007, 13:51

Державне підприємство НАЕК "Енергоатом" залишається поза політичними процесами і продовжує забезпечувати надійну і безпечну роботу ядерних енергоблоків.

Як повідомили УНІАН у прес-службі НАЕК "Енергоатом", про це заявив президент компанії Андрій Деркач на засіданні громадської колегії "Енергоатома".

Згідно з повідомленням, під час засідання колегії було звернуто увагу на те, що, "за інформацією членів парламенту, в Секретаріаті президента відпрацьовуються варіанти подальшої ескалації політичної кризи, порушення Конституції шляхом неконституційного введення в Україні або на окремих її територіях надзвичайного стану, відставки уряду і створення дублюючих структур управління міністерствами, державними підприємствами, незаконного застосування збройних сил для обмеження конституційних прав і свобод громадян".

Громадська колегія визнала правильними дії адміністративно-технічного керівництва "Енергоатома" щодо додаткового роз`яснення персоналу АЕС принципів "культури безпеки" в ситуації, що склалася, а також перевірки готовності до роботи кризових центрів компанії і атомних станцій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування