Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали порахували помилки Ющенка

Субота, 14 квітня 2007, 14:14

Координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова переконана, що нинішня ситуація в країні стала наслідком трьох стратегічних і суб'єктивних помилок президента Віктора Ющенка.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, про це Богатирьова заявила в ефірі одного з телеканалів.

За її словами, "перша помилка президента була тоді, коли він відмовився від створення широкої коаліції з "Регіонами" і не захотів робити ставку на Єханурова як прем'єр-міністра при обранні спікером парламенту Віктора Януковича після виборів 2004".

"Друга - і вона скоріше стосується оточення Віктора Ющенка, - коли ми пропонували дискусію про одночасну роботу і законодавче закріплення владних повноважень у законах про Кабінет міністрів і президента України. Однак оточення Ющенка намагалося створити конфлікти навколо глави держави і зробити все для скасування політичної реформи. Власне, ці дві стратегічні помилки в першу чергу - пряма провина основних менеджерів президента", - відзначила парламентарій.

За словами Богатирьової, третьою "і вже фатальної за своєю природою" помилкою Ющенка було "періодичне обслуговування політичних амбіцій Юлії Тимошенко". "Вона була і залишається фатальним творцем конфліктів і автором політичної "барбаросси" для українців по встановленню контролю над українською демократією. Причому під видом самої демократії", - відзначила вона.

Координатор парламентської більшості переконана, що "сьогодні було б бажано зупинитися обом сторонам і спробувати в конституційний спосіб вирішити питання виходу країни з політичної кризи".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування