Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати засядуть в Європі, щоб вона оцінила Януковича й Ющенка

Понеділок, 16 квітня 2007, 09:59

Українські депутати проситимуть Парламентську Асамблею Ради Європи дати оцінку політичним подіям, які відбуваються в Україні.

З 16 до 20-го квітня постійна делегація Верховної Ради України засідатиме на позачерговій сесії ПАРЄ в Стразбурзі (Франція), повідомляє НТН

У той же час прем’єр-міністр Віктор Янукович готовий цього тижня зустрітися із депутатами Європарламенту.

Міністерство закордонних справ вже готує його візит до Франції.

У свою чергу, президент Віктор Ющенко не збирається до Страсбурга, бо "проводить інтенсивні політичні консультації в Україні", сказано у повідомленні.

Заступник голови постійної делегації, депутат від Партії регіонів Борис Колесников повідомив, що до порядку денного ПАРЄ планується включити питання про термінові дебати по внутрішньополітичній ситуації в Україні і, зокрема, про оцінку указу про дострокові вибори.

За словами Колесникова, члени моніторингового комітету ПАРЄ вже назвали даний указ, як мінімум, сумнівним, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Як відомо, напередодні голова делегації Європарламенту з питань співробітництва з Україною Адріан Северін повідомив, що публічні слухання з українського питання із залученням Віктора Ющенка та Віктора Януковича цілком можливі.

Водночас, проти цього виступає доповідач по Україні Томаш Камінські, який вважає, що дебати будуть лише частиною передвиборчої кампанії українських політиків.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування