Зять Ющенка вирішив, що дозрів для політики

Понеділок, 16 квітня 2007, 11:18

Прізвище зятя президента Віктора Ющенка Олексія Хахльова може з'явитися у списку однієї з демократичних сил: БЮТ, "Нашої України" або "Народної самооборони".

В інтерв'ю журналу "Профіль" на питання, чи буде його прізвище у списках політсил, які мають намір брати участь у дострокових виборах, він відповів, що міркує над цим питанням.

"Зараз відчуваю в собі певний потенціал, достатньо професіоналізму і сильний морально-етичний стрижень, щоб спробувати підтримати нову хвилю в українській політиці", - пояснив Хахльов.

"У цій хвилі - ті сили, що гарантовано потраплять у новий парламент з демократичної сторони. Це і БЮТ, і "Наша Україна", і "Народна самооборона" Юрія Луценка", - додав він.

На уточнююче питання, у списку якої саме партії буде його ім'я, зять президента відповів: "На порядку денному - формування єдиного списку, тому що базис, фундамент, він один, спільний".

За словами 30-річного Хахльова, у 21 рік він став керівником Славутського рубероїдного заводу, "останні два роки писав кандидатську, став науковим керівником підручника - буде що розповісти дітям".

На питання, які почуття в нього викликають родинні зв'язки з президентом, бізнесмен відповів, що ставив собі це питання "мільйони разів".

"Розумію, що в нинішній Україні подібний родинний зв'язок навряд чи може бути сприйнятий позитивно. Але я щасливий, радий і вдячний долі, що можу бути поруч з цією геніальною особистістю в історії України", - заявив він.

На думку Хахльова, "президент - це людина, що підняла моральну планку лідера нації на недосяжну висоту і він здатний приймати рішення".

"Так, він захоплюється трипільською культурою, бджільництвом, предметами української старовини, займається звичайною ручною працею, любить саджати дерева - і комусь здається, що це дурість. Але ці дрібнички - невід'ємна частина особистості цієї людини", - відзначив він.

"Відкрию вам секрет: навіть займаючись цим, він витрачає на свої захоплення не більше десяти відсотків оперативної пам'яті - інші 90 відсотків займають справи державні", - додав зять президента.

Хахльов також розповів, що зараз займається створенням Національного інституту раку, в координаційній раді по створенню якого також бере участь Віталіна Ющенко.

"Віталіна - дочка Ющенка, вони такі люди, суворі за характером. Вона сказала: "Я зроблю все, що потрібно, і трохи більше". Тому я більше сумніваюся в приході весни, ніж у появі Інституту раку в Україні", - заявив бізнесмен.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...