Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу нагадали, що в ПАРЄ його чекають уже цілий рік

Понеділок, 16 квітня 2007, 12:21

Парламентська асамблея ради Європи закликає політичних лідерів України знайти "політичне рішення конфлікту шляхом переговорів".

"Я сподіваюся, що майбутні (у четвер) дебати по Україні дадуть додатковий імпульс політичним лідерам у цій країні і допоможуть знайти політичне рішення конфлікту через переговори", - сказав голова ПАРЄ Рене ван дер Лінден.

Говорячи про ситуацію в Україні і про запланований на вівторок в асамблеї виступ прем'єр-міністра Віктора Януковича, Лінден відзначив, що "запрошення йому (Януковичу) приїхати сюди було зроблено ще рік тому".

За словами Ліндена, Януковичу доведеться відповісти на наявні в європарламентарів питання, повідомляє РИА Новости.

Характеризуючи ситуацію в цілому, голова ПАРЄ висловив сподівання, що "політичні сили знайдуть рішення в Україні, ґрунтуючись на діалозі".

Знаходження діалогу всередині України важливо не тільки для неї, але і для сусідів Києва, зокрема, Росії, вважає голова ПАРЄ.

"Головне, щоб країна в умовах, що створилися, дотримувалася при прийнятті рішень зобов'язань, узятих на себе при вступі в Раду Європи", - сказав Лінден, не вказавши, про які саме рішення мова йде.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування