Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" пригріла "Пору" і тримає обійми відкритими

Понеділок, 16 квітня 2007, 15:49

Голова партії "Народний союз Наша Україна" В'ячеслав Кириленко вважає, що на основі домовленостей демократичних сил може бути сформований новий список кандидатів у депутати, якщо вибори будуть перенесені на більш пізній термін.

Про це він заявив у понеділок, виступаючи на з'їзді партії.

"Я вважаю, що проголошення своїх блоків деякими нашими союзниками є реакцією на деяку невизначеність з датою дострокових виборів", - сказав Кириленко.

"Я вважаю, що ми матимемо можливість повернутися до теми єдиного списку демократичних сил, який буде прийнятний для наших виборців, якщо внаслідок домовленості між політичними силами, вони зможуть запропонувати іншу дату виборів", - додав він.

За словами Кириленка, зараз партія працює "в режимі виборів" на 27 травня.

Він повідомив, що до списку партії, який запропоновано для ухвалення на цьому з'їзді, були включені всі депутати фракції "Наша Україна", всі члени політради, представники всіх обласних організацій, центральної контрольно-ревізійної комісії та молодіжного союзу "Наша Україна".

Також до списку включили представників партії "Пора", які зголосилися йти у списку "Нашої України", губернаторів та членів партії.

У списку також є співак Святослав Вакарчук, екс-депутат Іван Плющ, голова секретаріату Віктор Балога та його брат Іван Балога.

Також у списку заступники голови секретаріату Іван Васюник та Віктор Бондар, міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, екс-прес-секретар президента Ірина Геращенко та член нацради Тетяна Мокріді.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...