"Наша Україна" вже наобіцяла добробут, єдність, СОТ і НАТО

Понеділок, 16 квітня 2007, 17:38

"Наша Україна" презентувала проект передвиборчої програми Народного Союзу "Наша Україна".

Відповідний документ був розданий делегатам V з’їзду партії "Наша Україна" в понеділок, повідомляє прес-служба партії.

За словами першого заступника голови Центрвиконкому "Нашої України" Ігоря Жданова, проект передвиборчої програми НСНУ базується на двох документах.

"Це Основні завдання партії на сучасному етапі, які ми прийняли на попередньому з’їзді, та змістовні частини угоди про створення коаліції демократичних сил та угоди про об’єднану опозицію", - зазначив він.

"У цьому документі ми визначаємо, що фактично об’єдналися для того, щоб підтримати реалізацію президентського курсу, який був підтриманий українським народом на президентських виборах 2004 року. Констатуємо, що ми врахували всі уроки роз’єднання демократичних сил", - розповів Жданов.

Жданов зазначив, представники НСНУ наполягають на новій редакції Конституції, оскільки "нинішня редакція Основного закону не забезпечує необхідний баланс влади і створює умови для узурпації влади однією зі сторін".

"Також ми наполягаємо на забезпеченні статусу української мови як єдиної державної в Україні, і ми будемо боротися проти сепаратизму і дій деяких політичних сил, спрямованих на роз’єднання України", - зазначив Жданов.

За словами Жданова, одним з основних завдань партії буде встановлення соціальної справедливості та боротьба з бідністю, проведення реформ заради добробуту, в яких НСНУ буде "базуватися на європейській вільній економічній моделі, яка спрямована на ефективне підприємництво, на прозору приватизацію, створення повноцінного ринку землі".

Особлива увага в проекті, як зазначає Жданов, приділяється судово-правовій реформі, боротьбі з корупцією, реформі правоохоронних органів.

"Ми вважаємо, що сьогоднішня правоохоронна система несправедлива, недоступна для громадян. Тому ми повинні провести таку реформу, яка б встановила справедливість судочинства в Україні", - підкреслив він.

"Освіта і наука більше не стоятимуть з протягнутою рукою, вони стануть основними чинниками національного розвитку та добробуту людей. Також ми завершимо перехід до професійної армії на контрактній основі", - сказав Жданов.

Серед зовнішньополітичних завдань, виписаних у проекті, Жданов відзначив завершення вступу до Світової організації торгівлі та НАТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News