Тимошенко знову говорить "Ющенко так!" і готує урядову програму

Понеділок, 16 квітня 2007, 20:26

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що демократичні сили переможуть на дострокових виборах до парламенту і сформують коаліцію.

"Я знаю, що перемога буде, що коаліція буде створена і що наша програма стане програмою уряду", - заявила Тимошенко на з'їзді.

"Зараз йде багато розмов, що вибори не відбудуться, що президенту може бути оголошений імпічмент, як це каже пан Янукович – це в нього такі сьогодні фантазії були на вільну тему", - сказала вона.

"Я хочу сказати, що дострокові вибори – не примха президента. Просто країна з таким рівнем політики жити не може. І яке б рішення не ухвалив КС, такий стан не матиме значення для несприйняття політики Януковича його підручними людьми", - сказала Тимошенко.

Під час свого виступу лідер БЮТ кілька разів похвалила президента за розпуск парламенту, зазначивши, що вона знову готова сказати "Ющенко так!".

"Я переконана, що президент і наша команда доведуть цю справу до кінця, і весна переможе, а Мороз щезне", - зазначила вона.

Лідер БЮТ також презентувала програму блоку, серед пунктів якої створення духовної освіти для дітей, створення суспільного телебачення, рівних умов для бізнесу, пенсійна реформа, реформа ринку землі, тощо.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування