Чоловік Станік Долганов погрожує СБУ своїми журналістськими здібностями

Вівторок, 17 квітня 2007, 11:28

Одіозний український журналіст Вадим Долганов обіцяє найближчим часом опублікувати в одному із незалежних іноземних ЗМІ матеріал про минуле в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка.

В інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" Долганов відзначив, що не збирається "захищати свою дружину, суддю Конституційного Суду Сюзанну Станік, на яку обрушив цебер бруду і брехливих обвинувачень високий київський чиновник."

"Вона в стані сама захистити власну честь і достоїнство, а правоохоронні органи, безсумнівно, оцінять вчорашні одкровення в.о.начальника СБУ Валентина Наливайченка", - заявив чоловік.

Долганов, обвинувативши Наливайченка у зв'язках з колишнім КДБ, сказав, що тому "є що приховувати від українського народу і правосуддя".

"В офіційних біографіях Наливайченко соромливо замовчує про чотири роки своєї "ратної служби", з 1990 по 1994-й. Про це також піде мова в моєму журналістському розслідуванні", - сказав Долганов.

У понеділок в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко заявив про одержання родичами судді Конституційного Суду Станік нерухомості, автомобілів і інших ресурсів на загальну суму $12 млн.

У цей же день Генеральна прокуратура заявила про неправдивість інформації про одержання родичем судді матеріальних цінностей, пов'язавши її з прагненням перешкодити розглядові в суді справи про неконституційність указу президента про розпуск парламенту.

У свій час Долганов вів передачі "Сім днів" і "Зона правди" на УТ-1, у яких намагався представити в позитивному світлі дії влади і президента Кучми і негативному - опозиції та прем'єра Віктора Ющенка. Після цього в українській журналістиці навіть з'явився термін "долгановщина".

, за матеріалами "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування