Регіонали вибиватимуть з Медведька й Наливайченка дані по Ющенку

Вівторок, 17 квітня 2007, 11:49

Верховна Рада проситиме Генеральну прокуратуру й Службу безпеки надати парламенту інформацію щодо ходу розслідування справи про отруєння у 2004 році кандидата в президенти України Віктора Ющенка.

Відповідне протокольне доручення службам парламенту дав у вівторок голова Верховної Ради Олександр Мороз, повідомляє УНІАН.

Причиною для такого доручення стала заява першого заступника лідера фракції Партії регіонів Василя Кисельова щодо необхідності заслуховування в парламенті відповідної інформації.

Зокрема, Кисельов вважає, що з цього приводу треба викликати до парламенту представників Генпрокуратури і виконуючого обов’язки голови СБУ Валентина Наливайченка.

"Я пропоную викликати сюди представників ГПУ і самого Наливайченка, і нехай вони дадуть нам відповідь, чому вони сьогодні покривають злочинців і чому сьогодні Наливайченко не доповів суспільству, як він обіцяв, що відбулося з кандидатом у президенти Віктором Ющенком", - сказав Кисельов.

Як відомо, під час президентської виборчої кампанії восени 2004 року Ющенко був отруєний діоксином. Розслідування кримінальної справи про його отруєння досі не завершене.

22 березня в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко на прес-конференції пообіцяв "наступного тижня" разом з представниками ГПУ оприлюднити інформацію про хід розслідування кримінальної справи про отруєння Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування