Артемівський райсуд знову дозволив вибори

Вівторок, 17 квітня 2007, 13:34

Артемівський райсуд Луганська скасував свою ухвалу від 12 квітня про заборону фракціям, Центрвиборчкому, Кабінету міністрів, президенту і Держказначейству вчиняти будь-які дії щодо дострокових виборів парламенту.

Відповідну ухвалу суд прийняв у вівторок, повідомляє УНІАН.

Тим самими райсуд закрив провадження у справі за позовом депутата Володимира Іванова про порушення його трудових і громадянських прав через указ президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

На засіданні з розгляду справи по суті головував суддя Артемівського райсуду Сергій Космінін.

Позивач Іванов до суду не з’явився, натомість надіслав телеграму, у якій повідомив, що не може з’явитись на судове засідання, і просив суд перенести розгляд справи на 3 травня.

Як відомо, 6 квітня Артемівський суд м. Луганська за позовом депутата Іванова ухвалив рішення про заборону проведення позачергових виборів до Верховної Ради. 10 квітня той же суд скасував своє рішення.

Того ж дня Іванов подав додаткове клопотання, у якому виключив спірні пункти зі свого позову, які стосуються юридичних і фізичних осіб. На забезпечення цього клопотання суд 12 квітня прийняв рішення призупинити дію указу президента про розпуск парламенту.

У вівторок заступник голови ЦВК Марина Ставнійчук повідомила, що 16 квітня до Центрвиборчкому надійшло чергове рішення Артемівського райсуду про заборону проведення виборчого процесу. Це було четверте таке рішення районного суду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування