Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк відклала "Укртелеком" до кращих часів

Вівторок, 17 квітня 2007, 17:52

Фонд державного майна переносить терміни продажу міноритарних держпакетів "Укртелекому" до нормалізації ситуації на фондовому ринку.

Про це у вівторок заявила голова ФДМ Валентина Семенюк, повідомляє УНІАН.

За її словами, тільки за підсумками однієї торгової сесії, у п'ятницю, 13 квітня, у зв'язку зі зниженням вартості акцій підприємства капіталізація "Укртелекому" знизилася на 100 млн. грн.

"Ми не можемо виставляти ці акції за безцінь", - наголосила Семенюк.

Голова ФДМ повідомила, що найближчим часом Фонд звернеться до Кабінету міністрів з проханням внести зміни до плану приватизації на другий квартал цього року і перенести терміни приватизації ряду об'єктів у зв'язку зі зниженням ціни їх акцій на фондовому ринку.

При цьому Семенюк відмовилася назвати які-небудь конкретні терміни перенесення продажу акцій "Укртелекому", зазначивши, що це залежатиме від нормалізації політичної ситуації в країні і стабілізації роботи українського фондового ринку.

Як відомо, ФДМ планував з 28 березня по 23 липня реалізувати на українських фондових біржах 5-процентний пакет акцій "Укртелекому". У власності держави закріплено 50%+1 акція підприємства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування