Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка завалили листами з подяками за розпуск Ради

Вівторок, 17 квітня 2007, 21:25

У І кварталі 2007 року на ім’я президента Віктора Ющенка надійшло та було опрацьовано майже 24 тисячі звернень.

88% звернень надійшли поштою, майже 3 тисячі (12%) – отримані на особистому прийомі у приймальні президента.

Наприкінці березня – початку квітня на ім’я президента також надійшла значна кількість листів, телеграм та електронних повідомлень – майже 10 тисяч – з усіх регіонів України щодо політичної ситуації в державі.

Більш ніж у 7,8 тисячах з них громадяни висловлювалися стосовно необхідності розпуску парламенту та проведення дострокових виборів.

Після підписання президентом відповідного указу від 2 квітня вже станом на 5 квітня надійшло 145 листів на підтримку дій Ющенка, повідомляє Служба з питань звернень громадян секретаріату президента.

Лідерами за кількістю звернень громадян у січні-березні цього року були Київ (10,5%), Донецька (8,4%), Дніпропетровська (6,7%), Харківська (5,9%) та Одеська (5,5%) області. У своїх зверненнях громадяни порушили близько 30 тисяч питань.

Найбільш актуальними для громадян України у І кварталі були – як і торік – питання забезпечення законності та охорони правопорядку – саме цієї теми стосувалися понад 6,6 тисяч звернень.

Серед найважливіших питань також – соціальний захист (понад 4,1 тисячі), житлові проблеми (понад 3,5 тисячі), охорона здоров’я (майже 1,2 тисячі), комунальне та дорожнє господарство (понад 1,1 тисячі).

Більше третини авторів звернень склали найбільш соціально незахищені категорії громадян, а саме: ветерани праці, пенсіонери, інваліди (майже 25%), учасники війни та бойових дій, члени сімей загиблих військовослужбовців (понад 6%), члени багатодітних сімей, матері-одиначки (майже 4,5%).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...