Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецькому доведеться повернути тарифи Омельченка?

Середа, 18 квітня 2007, 08:59

Апеляційний суд Києва визнав законним скасування Господарським судом Києва розпоряджень Київської міськдержадміністрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 3,4 рази з грудня 2006 року.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії "Єдність", повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

"Апеляційний суд міста Києва 17 квітня 2007 року ухвалив відмовити в апеляційній скарзі Київській міській державній адміністрації  Черновецького до Київської міської організації Української партії "Єдність" Олександра Омельченка щодо незаконного введення тарифів на житлово-комунальні послуги", - сказано у повідомленні.

Партія вважає, що таким чином, за станом на 17 квітня, в Києві діють тарифи на послуги ЖКГ, затверджені розпорядженнями Київміськадміністрації у 2001-2004 роках.

Як відомо, 1 березня Київміськадміністрація оскаржила в Апеляційному суді Києва скасування Господарським судом її розпорядження про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 3,4 рази з грудня.

13 лютого Господарський суд Києва скасував розпорядження КМДА про підвищення з 1 грудня 2006 року тарифів на житлокомпослуги в 3,4 рази за позовом екс-мера Києва Олександра Омельченка.

8 лютого Київська міська рада вирішила підвищити тарифи на житлокомпослуги в 1,8-2 рази замість 3,4 рази з 1 грудня і доручила Київміськадміністрації внести відповідні зміни в її розпорядження про підвищення тарифів.

У грудні 2006 року Омельченко звернувся в Госпсуд Києва з вимогою скасувати підвищення з 1 грудня тарифів на житлокомпослуги в 3,4 рази.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування