Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича вирішили зміцнити Тузлу ще на 25 мільйонів

Середа, 18 квітня 2007, 14:20

Кабінет міністрів виділить Раді міністрів Криму 25 316,5 тис. гривень для проведення невідкладних заходів щодо інженерного захисту й облаштування острова Коса Тузла.

Відповідне розпорядження уряд підписав 17 квітня, повідомляє Ліга.

Зокрема, Кабмін зобов'язав Міністерство фінансів здійснити зазначені витрати за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Раді міністрів АРК уряд доручив затвердити у двотижневий термін за узгодженням з Мінекономіки, Мінфіном і Міністерством регіонального розвитку і будівництва перелік витрат на проведення невідкладних заходів щодо інженерного захисту й облаштування Тузли.

Крім того, Мінекономіки, Мінфін, Міністерство регіонального розвитку і будівництва та Держказначейство повинні подати до кінця 2007 року звіт про використання коштів, виділених відповідно до даного розпорядження.

Як відомо, раніше повідомлялося, що у 2005-2006 роках під воду пішло близько кілометра території Тузли.

Зокрема, голова МНС Нестор Шуфрич у березні заявляв, що "наслідки недофінансування острова Тузла у 2005 році й у І половині 2006 року призвели до того, що Україна втратила близько кілометра своєї території".

При цьому міністр наголошував, що "тільки завдяки тому, що нинішній уряд передбачив кошти на зміцнення острова Коса Тузла в сумі 15 млн. грн. на 2006 рік і 10 млн. грн. на 2007 рік, є надія, що острів буде укріплений, захищений і обладнаний".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування