Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога просить демсили об'єднатися, щоб не програти

Середа, 18 квітня 2007, 14:49

Глава секретаріату президента Віктор Балога закликає лідерів українських демократичних сил виробити спільний алгоритм виборчої кампанії.

Також він закликав виробити спільний алгоритм формування коаліції та уряду після перемоги на виборах, повідомляє прес-служба секретаріату президента.

Балога пропонує об’єднатися у блоки таким чином, аби не допустити розпорошення і втрати голосів виборців, а найоптимальнішим, на його думку, вбачається об’єднання двох напрямків демократичних сил.

Ядром лівоцентристських сил він пропонує зробити БЮТ, а ядром правоцентристських сил - НСНУ, Народну самооборону і Українську правицю.

Також він закликає забезпечити "неможливість відродження у ВР наступного скликання політичної корупції, запровадити механізм відповідальності депутата перед фракцією".

Балога також пропонує демсилам на основі партійних програм ухвалити спільну передвиборчу платформу, яка ляже в основу програми дій нового уряду.

Також глава секретаріату пропонує розробити спільний план дій для проведення виборів у встановлений термін.

"Кожен політик має порадитися із власним сумлінням і визначити, що для нього важливіше: короткочасне задоволення амбіцій чи робота на цивілізований, демократичний розвиток України. Не повинен загубитися жоден голос, відданий за патріотичні сили", – наголосив Балога.

Водночас він нагадав, що через амбіції політиків і невдалий формат блокування на виборах 2006 року було фактично втрачено майже 5% голосів, відданих за партії і блоки демократичного спрямування, які не подолали виборчий бар’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування