Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко і Тимошенко запрошують всіх у мегаблоки

Середа, 18 квітня 2007, 17:37

Лідери опозиції закликають демократичні сили об'єднатися для участі в дострокових виборах.

Про це заявив лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко на брифінгу в середу.

"Ми докладемо всіх зусиль, щоб повернутися до теми єдиного блоку або декількох крупних блоків за участю всіх головних демократичних сил", - заявив Кириленко.

"Ми ще раз закликаємо всі демократичні сили до єднання у цю відповідальну хвилину (вибори)", - зазначив Кириленко додавши, що політичні сили виходять з того, що вибори відбудуться 27 травня.

"Закликаємо всі політичні сили, які зараз зосереджуються в різних блоках і готуються до участі у виборах до максимальної консолідації, погодження своїх дій. І вважаємо, що у будь-якому випадку всі елементи взаємодії, потрібні, щоб задіяти взаємопоборювання між "Нашою Україною", БЮТ, "Народною самообороною" і "Українською правицею" будуть мати місце", - зазначив він.

Кириленко підкреслив, що демсили не будуть боротися один проти одного.

"Єднання буде нашою відповіддю реваншистам, які не можуть зрозуміти, що опозиція в країні об’єдналася, вона потужна, а парламент, який неодноразово вдавався до порушення Конституції не має права на існування", - зазначив він.

Кириленко також підкреслив, що після складення повноважень депутатами від БЮТ і "Нашої України" Верховна Рада "працювати не буде".

Торкаючись того, що відбулося під стінами КС у середу зранку, Кириленко зазначив:

"Як об’єднана опозиція застерігаємо міліцію від втручання у реалізацію конституційних прав громадян в тому числі права на мирні демонстрації та мирні протести".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...